XRP adresseert ramp up als Spark airdrop weefgetouwen

XRP adresseert ramp up als Spark airdrop weefgetouwen

XRP houders zien op 12 december een airdrop van 45 miljard Spark tokens. Elke eigenaar van XRP-munten ontvangt de penning in een 1:1 verhouding, wat betekent dat er 100 miljard Vonkenmunten kunnen worden aangemaakt. Dit zal worden uitgevoerd door het Flare Network, een airdrop die wordt ondersteund door Ripple’s investeringsarm RippleX [voorheen bekend als Xpring].

Met de eerder genoemde airdrop die opdoemt, heeft dataprovider Santiment onlangs opgemerkt dat “Ripple’s adressen snel zijn gegroeid” in de afgelopen dagen.

Een dergelijke stijging was vooral te zien in adressen met meer dan 10 miljoen penningen, wat volgens XRP’s perstijdwaarde betekende dat de waarde zo hoog was als Crypto Bull ongeveer 5,67 miljoen dollar. Dit was een indicatie van het feit dat XRP-houders zich leken voor te bereiden op de luchtdruppel.

De bovengenoemde luchtdruppel heeft Ripple Inc, niet-deelnemende uitwisselingen, Jed McCaleb, en rekeningen uitgesloten die gekend zijn om XRP als resultaat van fraude, diefstal, en zwendel ontvangen te hebben. Verklaren van de schittering,

“In tegenstelling tot Ripple Inc en de niet-deelnemende beurzen moeten de Spark-saldi die naar deze uitgesloten deelnemers zouden zijn gegaan, in plaats daarvan in een beloningspool worden geplaatst om het slaan van F-Assets te stimuleren, te beginnen met FXRP”.

Volgens de laatste update van Flare ondersteunen ten minste 95 uitwisselingen de Spark airdrop

Deze omvatten prominente beurzen zoals Binance, OKEx, Kraken, Huobi, FTX, Coinbase en andere. Vanwege de komende airdrop zullen de centrales een momentopname maken van de XRP holdings van de gebruikers. Binance ging zelfs zo ver dat ze haar klanten extra informatie over de snapshot gaf,

“Wanneer Binance de snapshot uitvoert op de XRP (XRP) holdings van gebruikers voor de Spark (SPARK) airdrop, zal het alleen XRP posities in spot portemonnees, spaarrekeningen en muntgeld futures portemonnees tellen. XRP-posities in margerekeningen en cryptoleningen worden niet meegeteld.

Opgemerkt moet worden dat het op het moment van schrijven nog onduidelijk was welke impact de airdrop zou hebben op de waarde van XRP.