Ei tapahtuma? Miksi perjantaina 272 miljoonan dollarin CME Bitcoin -futuurien voimassaolon päättymisellä ei ole merkitystä

Historialliset tiedot osoittavat, että Bitcoinin hinta putosi 2,3% ennen CME-futuurien voimassaolon päättymistä, pitäisikö kauppiaiden odottaa lisääntyvän volatiliteetin?

Chicago Mercantile Exchange (CME) Bitcoin-futuuri- ja -optiomarkkinoiden on tarkoitus kypsyä perjantaina, mikä saa jotkut kauppiaat pelkäämään, että viimeisin Bitcoin Code kaatopaikka on ennakko heikentyneistä markkinoista.

Syyskuun 2019 Cointelegraph- ja Arcane Research -raportin mukaan tyypillisesti pudotus on 2,3% jokaisesta CME: n kuukausittaisesta voimassaolon päättymisestä

Kun otetaan huomioon tulevan voimassaolon päättymiskoko, on syytä ottaa hetki aikaa arvioida uusia tietoja sen arvioimiseksi, jatkavatko nämä ‘CME drop’ -kummit huijata markkinoita.

Vuoden 2019 tutkimuksessa tehdään “tahallinen manipulointi” syylliseksi, mutta sen lisäksi se totesi, että 15: llä 20 kuukaudesta oli negatiivinen tuotto viimeisen 40 tunnin ajan ennen CME: n voimassaolon päättymistä.

Viimeaikaiset tiedot tekevät CME: n voimassaolon päättymistä koskevan teorian kelvottomaksi
Soveltamalla samaa metodologiaa kuin vuoden 2019 tutkimus, voidaan nopeasti määrittää, onko teoria edelleen totta. CME: n voimassaolo päättyy jokaisen kalenterikuukauden jokaisena viimeisenä kaupankäyntiperjantaina.

Tutkimus tehtiin vertaamalla keskimääräistä hintaa 40 tuntia ennen tapahtumaa edelliseen 40 kaupankäyntituntiin. Tällainen aikataulu on täysin mielivaltainen, vaikkakin se pidetään vertailupohjan tarjoamiseksi.

Syyskuun 2019 analyysissä havaittu negatiivinen suuntaus jatkui muutaman seuraavan kuukauden ajan. Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, marraskuu 2019 oli merkittävä poikkeama, kun Bitcoin ( BTC ) ilmoitti 4,4%: n voiton ennen päättymistä.

Mikään toinen kuukausi tutkimuksen alkamisesta tammikuussa 2018 ei tuottanut niin positiivista lukua. Aikaisempi korkein arvo saavutettiin syyskuussa 2018, kun kryptovaluutan myynti kasvoi 2,4% 40 tunnissa ennen futuurisopimuksia viimeisen kaupankäyntitunnin aikana.

BTC: n puolittaminen on saattanut muuttaa CME-kertomusta

Bitcoinin kolmas puolittaminen oli määrä toukokuun puoliväliin 2020 mennessä; siksi marraskuu oli kuusi kuukautta ennen merkittävää tapahtumaa. Viimeisen kymmenen kuukauden keskimääräinen 40 tunnin tuotto on + 0,3%, ja siihen sisältyy syyskuun negatiivinen 5%: n tuotto.

Yksi tapa mitata tämän tapahtuman vaikutusta sijoittajien odotuksiin on analysoimalla CME Bitcoin -futuurien avoimen koron muutos.

Nämä tiedot eivät itsessään väitä, olivatko sijoittajat nousu- tai laskusuuntaisia ​​tuolloin, mutta avoimen kiinnostuksen kasvu merkitsee uusien sijoittajien tuloa markkinoille tai merkittävämpiä positioita.

Joka tapauksessa tämä voisi tarkoittaa, että puolittamisella oli todellakin vaikutusta tällaisiin hintakehityksiin.