Chainlink er “On the Edge of Glory”, da indikatorer begynder at vende bullish

Analytiker: Chainlink udgør mest uovertruffen opsætning nogensinde som chance for at opad vokser

Chainlink er blevet konsolideret inden for området $ 12,00 efter den seneste stigning.

Indbruddet i denne prisregion har været betydelig, og hvor den udvikler sig næste, vil sandsynligvis afhænge af dens reaktion på modstanden etableret til $ 13,00.

I går var det i stand til at stige til dette modstandsniveau, inden det Crypto Cash stod over for et salgstryk, der udløste en skarp afsætning.

Tyre har siden været i stand til at beskytte sig mod yderligere ulemper, idet hver dip til $ 12,00 blev efterfulgt af en hurtig stigning højere.

Dette indikerer, at tyre stadig har en vis styrke og fremhæver også, at dets nye kortsigtede handelsinterval eksisterer mellem $ 12,00 og $ 13,00.

En erhvervsdrivende peger nu på mange forskellige faktorer, der viser, hvor bullish Chainlink er i øjeblikket, og bemærker, at dens udnyttelse, løbende udviklingsaktiviteter og markedsstruktur alle bidrager til hans tyreforstyrrelse.

Han går endda så langt som at erklære, at han ikke husker en “mere bullish opsætning i dens historie” – et tegn på, at betydeligt yderligere gevinster kan være i horisonten.

Chainlink kæmper for at få fart, når modstanden vokser

I skrivende stund handles Chainlink lidt over 3% til den nuværende pris på $ 12,22. Dette markerer et bemærkelsesværdigt fald fra dets daglige højder på $ 13,00.

Modstanden her er noget markant, da den udløste et udsalg, der nåede så langt som $ 12,00, før tyre var i stand til at træde op og etablere støtte på dette niveau.

Da Bitcoin og andre større altcoins alle går ind i konsolideringsfaser, er der stor sandsynlighed for, at Chainlink fortsætter i deres fodspor.

Analytiker: LINK mere bullish nu end nogensinde

En analytiker pegede for nylig på Chainlinks grundlæggende styrke for nylig og bemærkede, at sammenløbet af ekstremt positive tekniske udviklinger kombineret med en stærk markedsstruktur indikerer, at opadgående er nært forestående.

”Jeg har set hvert lys på LINK-diagrammet. Jeg kan ikke huske en mere bullish opsætning i dens historie. Arbitrum. Tærskel sigs. Klausul. Oracle-integration. De-Facto Oracle. Netværkseffekt. Autisernes hær. Jeg føler mig ærligt dårligt for ingen linklets på dette tidspunkt, ”sagde han, mens han pegede på nedenstående diagram.

Sammenløbet af teknisk og grundlæggende styrke kunne væsentligt løfte Chainlink i de kommende dage og uger.

For at føre det tilbage mod dets højdepunkter på $ 20,00 skal tyre knuse modstanden ved at sidde på $ 13,00.
Feedback geben