Bitcoin forbereder seg på å sette ny 2020 Trading High til $ 12.000

Bitcoin er i ferd med å sette en ny 2020-handel høyt som okser tester mot $ 12.000-nivået. En rekke bearish avvik gir handelsmenn en gyldig grunn til å være forsiktige.

BTC står overfor en nærtidsmotstand på $ 12.000 som vil avgjøre en mulig hausse pause eller en mellomlang sikt reversering sone.
En bearish avvik mellom økende priser og fallende daglige aktive adresser signaliserer potensiell utmattelse av bullish momentum.
Resultatet av kveldens U.S. stimulusforhandlinger kan gi drivstoff til et bullish breakout eller slukke bygningsmomentet.

Bitcoin har steget med mer enn 3% siden den ukentlige prisen åpner når pionerens kryptovaluta handler innenfor berøringsavstand fra det psykologiske motstandsnivået på $ 12.000.

Økningen i BTC kom etter at Federal Reserve Chair, Jerome Powell, diskuterte mulighetene for å rulle ut Digital Bank Digital Currency og hvordan Libra-prosjektet har forsterket kompleksiteten ved å lansere en nasjonal digital valuta.

Med BTCs grunnleggende fremtidsutsikter som ekstremt hausse, kan et brudd på over $ 12.000 provosere en kontinuerlig rally mot $ 13.000-nivået, og plassere handel i 2019 høyt rundt $ 13.900 i fokus.

Handlere bør behandle det siste trekket høyere i BTC med en viss grad av forsiktighet. En lavere tidsrammeanalyse viser at bearish avvik har utviklet seg på MACD-indikatoren siden kryptovalutaen brøt over $ 11.000-nivået tidligere denne måneden.

Vanligvis bruker kryptohandlere denne trenden følgende indikator for å avsløre den stigende eller fallende momentumet til en eiendels trend. En deling av MACD (blå linje – avviket mellom 12 dager og 26 dager glidende gjennomsnitt) og signallinjen (gul-9-dagers glidende gjennomsnitt av MACD) til oppside indikerer en innkommende bullish trend, mens en crossover til ulemper signaliserer en bearish trend.
Bitcoin-dollar 4-timers diagram

Gjeldende fire-timers prisdiagram viser at MACD-stolpene blir mindre og mindre mens prisen stiger, noe som bekrefter negativ prisavvik. I tillegg viser MACD-signallinjen negativ prisdivergens og har gått ned mens BTC-prisen har steget.

Skulle Bitcoin begynne å trekke seg tilbake fra dagens nivå og handle under den ukentlige åpningsprisen, øker risikoen for at prisen faller mot $ 11.000 og uthuler de negative MACD-prisdifferensene dramatisk.

Data fra on-chain kryptosentimentasjonsplattform Santiment viser at en klar bearish avvik mellom økende priser og et fallende antall BTC-aktive adresser har blitt dannet de siste dagene, noe som signaliserer en potensiell avmatning i Bitcoin-kjøpsaktivitet.

Santiment twitret nylig det,

“Bitcoins milde stigning på rundt + 3% denne helgen var litt av en overraskelse, med tanke på at 730,5 millioner daglige aktive adresser som ble behandlet på nettverket søndag var det laveste merket siden 28. juni. Modellen vår peker på at det dannes en ganske klar bearish avvik. ”

Ettersom fristen nærmer seg neste COID-19 stimulus samtaler, vil enhver positiv utvikling foran valget nesten helt sikkert ha potensial til å overstyre de bearish avvikene som er skissert og sende BTC mot dagens årlige høye, og muligens 2019 høye år.

Dødlåsen bør imidlertid forbli på plass mellom republikanere og demokrater, og en stimulansepakke kan ikke avtales før etter USA. valg, så kan de nevnte kjedede og tekniske avvikene bli enda mer farlige for Bitcoin-okser de neste ukene.